Libanesisk tabbouleh uden bulgur


Dip

Kristoffer Andreasen

Libanesisk Tabbouleh uden bulgur

Libanesisk tabbouleh er en fantastisk salat, som sagtens kan udgøre aftensmaden. I denne omgang får du en lidt anderledes version, hvor bulgur er udeladt. Når det udelades kan du bruge tabbouleh som tapas eller dip. Du kan derfor spise det sammen med tortilla chips eller andre sprøde madvarer. Så får du en super lækker og frisk dip i din tabbouleh.

Ingredienser


3 dl hakket bredbladet persille

1/2 dl hakket mynte

4 tomater

1 løg

2 spsk citronsaft

2 spsk olivenolie

Salt og peber

Fremgangsmåde


1

Start med at vaske og hakke persille og mynte fint. Opskriften er uden en blender, så det er vigtigt at hakke det hele fint.

2

Nu skal du snitte løget meget fint. Slut af med at hakke tomaterne. Du kan fjerne midten af tomaterne, hvis de indeholder meget vand. Kom persille, mynte, tomater og løg i en skål.

3

Tilsæt olivenolie, citronsaft, salt og peber og vend det hele med en ske. Retten må gerne stå og trække lidt inden servering, men det behøves ikke. Velbekomme!

Tips og Tricks


Du kan altid tilføje bulgur eller couscous for at gøre retten mere mættende. Så kan den sagtens udføre din aftensmad. Retten er desuden perfekt til at tage med på tur i tupperware, da du let kan spise den med en lille ske.

Opskrift - Libanesisk Tabbouleh uden bulgurVegetar - Libanesisk Tabbouleh uden bulgur

Tags