Asiatisk pasta med forårsløg og ingefær


Hovedret

Kristoffer Andreasen

Asiatisk pasta med forårsløg og ingefær
Loading...

Her får du en simpel vegetarisk opskrift, som ikke tager mere end 15 minutter at lave. Du skal bruge meget få ingredienser og du får faktisk en ret lækker smag alligevel. Det er en god ret til hverdagen, hvor du måske ikke har det store overskud til at lave større retter.

Ingredienser


6 forårsløg

½ tsk ingefær

½ tsk salt

1 ½ tsk sesamolie (kan erstattes med rapsolie)

2 spsk rapsolie

1 spsk soya

1⁄4 tsk chilipulver

1⁄4 chiliflager

400 gram spaghetti (alt efter behov)

Fremgangsmåde


1

Snit forårsløgene og ingefær fint og kom det i en skål med en smule salt.

2

Kom en gryde på et varmt blus med vand og kog din spaghetti efter pakkens anvisning. Det er typisk ca. 8 - 10 minutter, hvis de skal være al dente.

3

Kom dine grøntsager i en wok/gryde med rapsolie og sesamolie mens din spaghetti koger. De skal have lav til medium varme, så ingefæren ikke bliver brændt.

4

Når din spaghetti er færdig skal du dræne vandet og komme dem ned i din wok/gryde med din grøntsager. Kom herefter soya, chili og chiliflager ned til blandingen. Rør rundt i et par minutter ved medium varme og server umiddelbart herefter.

Tips og Tricks


Du kan sagtens tilføje flere grøntsager til opskriften, hvis du gerne vil have flere forskellige smage. Du kan desuden udskifte pasta med nudler, hvis du gerne vil have en mere klassisk asiatisk ret.

Asiatisk pasta opskriftAsiatisk pasta ret

Tags