Mød vores kokke


Vi arbejder sammen med en lang række kokke, som alle bidrager til opskriftsuniverset. Her på siden kan du læse mere omkring deres arbejde og deres opskrifter. Desuden får du mere information omkring hvordan du bliver en del af vegetar.dk. Her får du mulighed for at tjene penge samtidig med at få øget eksponering.

Loading...

Få dine opskrifter på Vegetar.dk


Vi promoverer dig

Her på siden sætter vi stor fokus på de enkelte kokke. Du vil derfor blive eksponeret for mange besøgende, som kan følge med i dine opskrifter. Vi vil desuden altid linke til dine relevante medier såsom Instagram, hvis dette ønskes. På denne måde kan du skaffe en masse nye følgere og øge din egen eksponering.


Vi betaler dig for opskrifter

Vi ved godt, at det tager lang tid at lave gode opskrifter. Derfor vil vi altid gerne honorere arbejdet med nye opskrifter. Vi betaler som regel per opskrift, men det kan ændres ved længerevarende samarbejde.


Gode billeder og høj kvalitet

Billeder af opskrifter er essentielle og er med til at gøre folk interesserede i opskrifterne. Det forudsætter derfor, at kvaliteten af billederne er høj og beskrivelser er lette at følge. Vi tjekker altid kvaliteten af opskrifterne, så vi kan bibeholde den gode oplevelse for brugerne.

Få din opskrift på vegetar.dk


Vi leder altid efter nye opskrifter. Send os din bedste vegetariske opskrift og hør fra os inden få dage. Så har du god mulighed for at komme på siden.