Aubergineruller med feta


Tilbehør

Kristoffer Andreasen

aubergineruller med feta
Loading...

Her får du en lidt opskrift, der kan bruges på forskellige måder. Du kan både servere dem til forret, som tilbehør til en hovedret og som snack. Den kræver desuden meget lidt tid at lave. Den skal bare have noget tid i ovnen, men kræver ikke mere end 10 minutters forberedelse.

Ingredienser


1 aubergine

1 spsk olivenolie

100 gram feta

1 håndfuld persille

1/2 rød peber

Fremgangsmåde


1

Tænd først ovnen på 200 grader varmluft. Skyl derefter din aubergine hurtigt og skær den i skiver. Skiverne skal gerne have en tykkelse på omkring 1 cm. Det kan dog være svært med de yderste skiver. Forsøg så godt du kan at få dem samme tykkelse.

2

Kom skiverne på en bageplade med bagepapir. Herefter skal de pensles med olivenolie og bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Dette gøres for at gøre dem bløde, så du kan lave rullerne. Tag dem ud efter 10 minutter og lad dem køle af.

3

Nu skal du lave selve rullerne. Bland feta og persille sammen og fordel det på de enkelte skiver aubergine. Du må også gerne tilføje lidt salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader. Tiden afhænger dog af tykkelse, så tjek til dem jævnligt. Velbekomme!

Tips og Tricks


Du kan sagtens bruge andre krydderurter eller lignende til at blande sammen med fetaosten. Det giver nogle andre spændende muligheder. Du kan også kombinere retten med nogle flere grøntsager, når du laver rullerne.

aubergine opskrift med fetavegetar opskrift på aubergineruller

Tags