Tiramisu overnight oats


Morgenmad

Sofie Engkjær
Tiramisu overnight oats

Tiramisu overnight oats smager dekadent af den velkendte italienske dessert, som betyder “kvik mig op”. Grøden er lige så cremet, opkvikkende og velsmagende, og så er den ovenikøbet sund og mætter godt, hvilket gør den til den perfekte morgenmadsopskrift. Grøden kan som bonus røres sammen på ingen tid. Den skal bare have lov til at trække på køl natten over, og så er den klar til at komme med på farten.

Ingredienser


Grød

1 dl. grovvalsede havregryn

1 spsk. chiafrø

1 tsk. kakaopulver

1 tsk. ahornsirup

En knivspids salt

1 dl. mælk

1/2 dl. kaffe

1 spsk. græsk yoghurt

Toppings

2 spsk. græsk yoghurt/mascarpone

1 tsk. ahornsirup

Kakaopulver

Fremgangsmåde


1

Rør ingredienserne til grøden godt sammen i en lufttæt beholder og opbevar grøden på køl i mindst to timer - helst natten over.

2

Næste morgen røres mascarpone/græsk yoghurt sammen med ahornsirup og smøres på grøden. Si kakaopulver over grøden og server straks.

Tips og Tricks


Er du ikke den store kaffe-elsker? Så kan du snildt erstatte en smule af kaffen med mælk. Lav gerne en stor portion tiramisu overnight oats, så har du nem morgenmad til flere dage og flere munde. Server eventuelt grøden i lag i høje glas med friske bær og ristede hasselnødder. Du kan også nyde den uden toppings direkte fra den lufttætte beholder.


Grød a la tiramisuTiramisu køleskabsgrød

Tags