Biscoff overnight oats


Morgenmad

Sofie Engkjær
Biscoff overnight oats

Bis- hvad for noget? Biscoff Biscuit Spread er et glas sødt og krydret smørepålæg, som man vel kan kalde for Bastogne kiksens Nutella. Smørepålægget er lavet af knuste Biscoff kiks, og det kan smøres på brød, bruges som dip til æblebåde eller fuldende en portion overnight oats som her. Opskriften er nem at lave og yderst velsmagende!

Ingredienser


1 dl. havregryn

1 dl. mælk

1 spsk. skyr

1 tsk. ahornsirup (kan udelades)

1 tsk. chiafrø

1/2 banan

1 spsk. Biscoff Biscuit Spread

Fremgangsmåde


1

Brug en stavblender til at blende alle ingredienser (med undtagelse af Biscoff) sammen til en cremet grød. Kom grøden i en lufttæt beholder.

2

Smelt Biscoff kort i en mikroovn eller Airfryer og fordel smørepålægget på grøden i et tyndt lag. Opbevar grøden på køl natten over og server næste morgen med knuste kiks.

Tips og Tricks


Erstat gerne banan med et halvt revet æble, som røres i grøden, efter den er blendet. Top også gerne grøden med knuste Biscoff eller Bastogne kiks og brug endelig mere Biscoff end angivet. Hvis du foretrækker en krydret grød, kan du tilsætte 1 tsk. stødt kanel og et nip vaniljepulver.


Biscoff morgenmadBiscoff køleskabsgrød

Tags