Teriyaki Wok


Hovedret

Caroline T Hansen

færdiglavet wok

Det her er min go-to wok, hvis jeg virkelig mangler den kinesiske buffet ved min side. Og så er det en fantastisk mulighed for, at øve sig i at spise med pinde! Den er vegetarisk, mættende og indeholder meget få ingredienser. De fleste wokretter kan justeres efter eget ønske og det kan denne selvfølgelig også. Teriyakisauce giver retten en rund fylde af både sødt og salt, og jeg synes at æg-nudlerne har en meget lækker smag. Grundet mit brug af æg-nudler, er denne wok ikke vegansk. Men her kan man jo sagtens bruge et andet alternativ, så alle kan være med. Som et alternativ til kød, har jeg brugt @Likemeat Chicken Bites, som har en vanvittig god smag og konsistens, som var det kylling man spiste. Jeg har svært ved at slippe kødet helt og jeg kan godt lide alternativer, der ligner ret så godt. Og det gør de her Chicken Bites helt bestemt! Alle @Likemeats produkter er klart at anbefale. Velbekomme!

Ingredienser


En halv pakke æg-nudler (ca.125g)

2 gulerødder

1 bundt forårsløg

2 fed hvidløg

LikeMeat Chicken Bites (180g)

4 spsk teriyakisauce

Solsikkeolie

Salt & peber

Sesamfrø

Fremgangsmåde


1

Bring vand i kog med en knivspids salt. Snit dine gulerødder og smid dem i det kogende vand sammen med nudlerne. Lad det koge som henvist på pakken.

2

Hak hvidløg og forårsløg. Smid det på en varm pande med olien og Chicken Bites.

3

Hæld vandet fra nudler og gulerødder, og vend herefter nudlerne i de færdigstegte Chicken Bites og grønt

4

Rør teriyakisauce i og smag til med salt og peber.

Tips og Tricks


Ved at koge dine gulerødder med nudlerne, har de stadig bid uden at være hårde. Du kan jo proppe alle de grønsager i som du kunne tænke dig!

kok holder skål med wokingredienser til wok ret

Tags