Caroline T Hansen


Livret
Sushi & pastaretter

Ingrediens
Smør & ost

Favoritkøkken
Asiatisk

Kost
Plantebaseret kost
Caroline T Hansen

Budgetbanditten i trinettekøkkenet!

Nogle synes det kan være udfordrende at lave sund, lækker og billig mad som studerende. Men den tankegang og indstilling kan have den negative effekt, hvor vi går ud og bruger en masse penge på usund, (u)lækker mad. På min instagram: Caroskoekken følger man den budgetbandit jeg er, mine tips til at minimere madspil og det plastikforbrug vi har i dag.

Er en plantebaseret kost uden animalske produkter?

Jeg lever med en plantebaseret kost, hvilket betyder, at størstedelen af det jeg indtager, består af planter. Det betyder dog ikke, at jeg er helt fri for animalske produkter. Jeg arbejder på et fantastisk hotel, som har kantine med både morgen, middags- og aftensmad. Vores kokke prøver at gøre os alle tilfredse, men det kan være svært at ramme alle de ansattes ønsker og kostvaner (især dem som helt undgår animalske produkter). Det er derfor også en af grundende til, at jeg har det bedst på en plantebaseret kost.

Sundhed & velvære frem for alt.

Jeg spiser til hver en tid, det jeg har lyst til og som jeg har det bedst med at proppe i min krop. Der er intet der er rigtigt eller forkert at spise. Der er ganske enkelt bare noget der er bedre for din krop end andet, og det handler såmænd bare om at finde en balance der passer til både din krop og dit sind. Knus fra CARO @caroskoekken @carolinethunbohansen