Jordbær Coulis


jordbær coulis

Jeg stod for noget tid siden og skulle lave en lækker dessert til et par veninder, men jeg følte at der manglede noget syrlighed, til mit søde valg af en lækker brownie og vaniljeis. Så tænkte jeg, at man nok kunne bruge nogle af de jordbær, der alligevel lå i min fryser - Og det kunne man! Desserten faldt i god jord og det var simpelthen den nemmeste opgradering, af hvad der lignede en almindelig “kedelig” dessert. Du kan bruge lige præcis de bær, som du ønsker at bruge og som du har liggende. Konsistensen kan du også selv bestemme, så det er simpelthen bare det nemmeste, skræddersyede tilbehør til din dessert. Go´ fornøjelse.

Ingredienser


500g jordbær, jeg bruger frosne jordbær.

2dl vand

1 spsk rørsukker eller alm. sukker

2 tsk vaniljesukker (du kan også bruge en frisk vaniljestang).

Fremgangsmåde


1

Kog dine bær op med vandet.

2

Vend herefter sukker og vaniljesukker i massen.

3

Lad det koge i 10-15 min. og lad det så køle af igen.

Tips og Tricks


Jeg kan godt lide at der er hele bær i massen, men du kan sagtens bruge en stavblender og glatte massen ud. Så kan det også være, at den er mere tiltrækkende for de mindre. Synes du at din jordbær coulis er for tynd, så kan du med fordel jævne den med maizena.


Dessert brownie med jordbær coulis

Tags