Syltede rødløg


Syltede rødløg

Syltede rødløg er blevet rigtig populært i Danmark de seneste år. Det er de nok blevet, da de er meget lette og lave samt giver fantastisk smag. De er også meget alsidige og du kan bruge dem i mange retter lige fra salater til sandwiches.

Ingredienser


2 rødløg

1 dl lagereddike (gerne klar)

1 dl sukker

3 laurbærblade (hvis du har det)

1 kanelstang (hvis du har det)

5 hele peberkorn

Fremgangsmåde


1

Start med at skære dine løg i skiver. Du behøver ikke snitte dem helt små. Kom eddike og sukker i en gryde og bring det i kog. Kom herefter løg i og kog blandingen i ca. 2 - 3 minutter.

2

Nu kan du tage løgene op med en ske. Lad eddikeblandingen koge videre i nogle minutter indtil der er ca. 1 dl tilbage. Kom en smule kogende vand i dit glas for at skolde det. Kom herefter løg i og hæld blandingen over.

3

Slut af med eventuelt at tilføje dine krydderier. Kom peberkorn, laurbærblad og kanelstang i. Lad dine syltede rødløg stå i et par dage før du begynder at bruge af dem.

Tips og Tricks


Der er mange ideer til at bruge syltede rødløg. Prøv eventuelt at bruge dem i en ret, som du ikke har prøvet før. Et par forslag kan være vietnamesiske sandwiches eller salater. Prøv dig desuden frem med de forskellige tilbehør i din marinade.


Syltede rødløg - OpskriftSyltede rødløg - Vegetar

Tags