Rice Krispie Treats


Dessert

Sofie Engkjær
Rice Krispies

Kender du til Rice Krispie Treats? Det er en amerikansk sød snack lavet af smør, skumfiduser og morgenmadsproduktet Rice Krispies. Den her opskrift er i stedet lavet med riskiks, honning, peanutbutter og kakaopulver, så snacken bliver mere nærende og med smag af chokolade og peanuts. Opskriften er let at lave og kræver kun fire simple ingredienser, der skal røres sammen, i fryseren og slutteligt skæres ud i små firkanter.

Ingredienser


4 riskiks

1 dl. peanutbutter

1 dl. honning

3 spsk. bagekakao

Et nip salt

Fremgangsmåde


1

Knus riskiks fint i en skål. Rør honning, peanutbutter og bagekakao sammen i en lille kasserolle ved lav varme i et par minutter. Tilsæt blandingen til skålen med knuste riskiks og rør godt rundt. Beklæd en lufttæt beholder med bagepapir og tryk massen ned i beholderen, inden den kommes i fryseren i et par timer og dernæst skæres ud i firkanter.

Tips og Tricks


Foretrækker du en anden nøddesmør så tilsæt den i stedet for peanutbutter, og hvis nøddesmørret er usaltet så tilsæt en knivspids salt til blandingen. Hvis du vil opgradere dine rice krispie treats så smelt lidt mørk chokolade og drys det på toppen af dine rice krispie treats inden de kommes på køl.


Rice Krispies med kakaoRice Krispies med riskiks

Tags