Køber du dine myslibarer i supermarkedet, eller laver du dem selv? Hvis du endnu ikke har smagt hjemmelavede myslibarer, har du noget godt i vente. Her får du en opskrift på simple myslibarer lavet med ingredienser, du muligvis allerede har i køkkenskabene. Som bonus skal de ikke bages, hvilket gør dem til en god sommersnack.
Ingredienser
1/2 dl. honning
3/4 dl. peanutbutter
2 1/2 dl. grovvalsede havregryn
1/2 dl. solsikkekerner
1/2 dl. rosiner
2 spsk. chiafrø
40 g. mørk chokolade
Et nip havsalt
Fremgangsmåde
Smelt honning og peanutbutter i en lille gryde. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle af.
Hak chokolade groft og rør chokoladen i gryden sammen med havregryn, solsikkekerner, rosiner, chiafrø og havsalt.
Fordel blandingen i et mindre fad og sæt det på køl. Når blandingen er kølet af, skæres den ud i otte ens barer.
Tips og Tricks
Pynt dine myslibarer med smeltet mørk chokolade, hampefrø og et drys havsalt, eller server dem i al deres enkelhed. Tag dem med i madpakken, nyd dem som en snack på farten, eller spis dem skåret i mindre stykker oven på yoghurt. Du kan sagtens bruge andre frø og kerner og undlade rosiner, hvis det ikke er din smag.

