Pastasalat med pesto, halloumi, kikærter og oliven


Salat

Opskrift billede

Pastasalat kan serveres både som tilbehør og som et måltid i sig selv - tag for eksempel denne version med supperhorn, halloumi, kikærter, sorte oliven og grøn pesto med i madpakken, eller server den til sommerens grillmad. De sprøde kikærter og den salte halloumi løfter den klassiske pasta med pesto og gør den ekstra lækker.

Ingredienser


Ristede kikærter

230 g. kikærter (drænet vægt, fra dåse)

1 spsk. olivenolie

Salt og peber

Pastasalat

250 g. suppehorn

200 g. halloumi

140 g. sorte oliven (drænet vægt, uden sten)

1 avocado

45 g. grøn pesto

Fremgangsmåde


1

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

2

Skyl kikærterne, dup dem tørre, og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 20 minutter, til de er sprøde.

3

Skær halloumi i tern, og steg dem gyldne på en middelvarm pande i olivenolie.

4

Halvér olivenene og skær avocado i tern. Vend pastaen sammen med de ristede kikærter, oliven, avocado, stegt halloumi og grøn pes

Tips og Tricks


Lav en stor portion, og gem resterne til frokost. Hvis du vil gøre salaten mere fyldig, kan du røre frisk babyspinat eller soltørrede tomater i. Du kan naturligvis også bruge en anden type pasta, hvis du allerede har en rest til overs.



Opskrift billede 2
Opskrift billede 3

Tags


Relaterede Opskrifter