Overnight oats


Hovedret

Nanna Buch Pedersen

Overnight oats

Overnight sats, køleskabsgrød, overnight grød - kært barn har mange navne. Denne morgenmad er en sikker vinder til som elsker at morgenmaden er hurtig og nem at tilbede, men at gå på kompromis med smagen. Fremgangsmåden er ganske let. Om aftenen røres alle ingredienserne sammen og morgenen efter skal du blot toppe med lidt frugt, nødder eller hvad du lige har lyst til.

Ingredienser


1 dl havregryn

1 spsk chiafrø

1 spsk hørfrø

1 dl mælk eller plantedrik

1 dl yoghurt

Blåbær

Banan

Kokos

Fremgangsmåde


1

Find en bøtte og bland alle ingredienserne til grøden i. Rør godt rundt, put låg på og sæt den i køleskabet natten over.

2

Tag grøden ud af køleskabet. Rør rundt i grøden og top med dine ønskede toppings.

Tips og Tricks


Grøden er perfekt at tage med på farten. Dog skal du huske at tjekke om din beholder er tæt. Du kan bruge diverse toppings på grøden selv bruger jeg følgende: frisk frugt, tørret frugt, nødder, kokos, kerner, peanutbutter, karamel sauce, kakaonips, frysetørret hindbær, hakket chokolade, granola mm.

Overnight oats - OpskriftOvernight oats - Ingredienser

Tags