Overnight oats med brombær


Morgenmad

Sofie Engkjær
Køleskabsgrød med brombær

Hvis du har brombær i fryseren, haven eller på frost i dit lokale supermarked kan du lave en vidunderlig portion overnight oats, også kaldet køleskabsgrød, til morgenmad. Du skal blot røre alle ingredienser sammen til en grød og opbevare grøden på køl natten over. Næste morgen kan du tage grøden med på farten eller servere den med banan, peanutbutter og et drys frysetørrede hindbær.

Ingredienser


1 dl. finvalsede havregryn

1 dl. brombær

1,5 dl. mandeldrik

1 tsk. ahornsirup

1 tsk. chiafrø

1 tsk. hampefrø

1/2 tsk. kanel

Et nip salt

Fremgangsmåde


1

Kom alle ingredienser i en lufttæt beholder og rør dem sammen til grød. Opbevar grøden på køl natten over. Rør evt. mere mandeldrik i grøden næste morgen.

Tips og Tricks


Du kan både bruge friske og frosne brombær, og du kan endda erstatte nogle af brombærrene med hindbær, ribs eller solbær, så får du overnight oats med skovbærsmag. Spis grøden i alt sin enkelthed eller server den med dine favoritter. Hvis du ønsker en mere cremet og proteinrig grød, kan du med fordel røre en stor spsk. græsk yoghurt i grøden.


Overnight oats med brombær og kanelOvernight oats med brombær

Tags