Overnight oats a la cookie dough


Morgenmad

Sofie Engkjær
Cookie dough køleskabsgrød

Få en sød start på dagen med en skål overnight oats, også kaldet køleskabsgrød, med smag af cookie dough. Chokoladeknapper, peanutbutter og vanilje får nemlig grøden til at smage af kagedej. Grøden er cremet, nærende og nem at lave med sine få ingredienser, der blot røres sammen aftenen inden den serveres på morgenbordet eller tages med på farten.

Ingredienser


1 dl. finvalsede havregryn

1 dl. mandeldrik

1/2 dl. vand

1 tsk. chiafrø

1 tsk. hampefrø

1 spsk. græsk yoghurt

1 spsk. mørke chokoladeknapper

1 spsk. peanutbutter

1 dadel, grofthakket og uden sten

Et nip vaniljepulver

Fremgangsmåde


1

Rør alle ingredienser godt sammen til en grød i en lufttæt beholder og opbevar grøden på køl natten over. Rør evt. mere mandeldrik i grøden næste morgen og server den med friske hindbær.

Tips og Tricks


Hvis du ønsker en morgenmad, som smager endnu mere sødt af kagedej, kan du tilsætte ahornsirup efter smag eller en ekstra dadel. Lav også gerne grøden på halv grovvalsede og halv finvalsede havregryn, så får grøden en grovere tekstur. Du kan også tilsætte 1 spsk. bagekakao eller rå kakao, hvis du ønsker smagen af en chokoladedej.


Cookie dough overnight oatsOvernight oats med smag af kagedej

Tags