Køleskabsgrød a la bananbrød


Morgenmad

Sofie Engkjær
Køleskabsgrød a la bananbrød

Morgenmad der smager af kage - what is not to like? Den her køleskabsgrød minder om banankagedej men i en nærende, mættende og ekstra nem udgave. Opskriften kræver hverken mange ingredienser, evner i et køkken eller tid - og at starte dagen med chokolade er aldrig nogen dum idé.

Ingredienser


1 dl. finvalsede havregryn

1,5 dl. mandeldrik

1/2 banan

1 dadel

1 spsk. valnødder

1 tsk. chiafrø

1/2 tsk. kanel

10 g. mørk chokolade

Et nip salt

Fremgangsmåde


1

Hak chokolade, dadel og valnødder groft og mos bananen med en gaffel. Kom alle ingredienser i en lufttæt beholder og rør godt sammen, inden den kommes på køl natten over. Top næste dag med banan, valnødder og chokolade.

Tips og Tricks


Sørg for at bruge en moden banan med brune pletter eller tilsæt som alternativ lidt ahornsirup eller en ekstra dadel, så grøden får lidt sødme. Øg gerne mængden af kanel eller tilsæt lidt kardemomme og eller vaniljepasta.


Overnight oats a la banankage

Tags