Kikærter i ovnen med paprika


Tilbehør

Kristoffer Andreasen

Loading...

Denne opskrift er perfekt, når du gerne vil have en nem snack eller lidt tilbehør til en anden vegetarisk ret. De er bedst, hvis du bruger dem med det samme. Du kan dog sagtens lade dem køle af og gemme dem i en lufttæt boks. Så kan du nyde dem som snack senere eller eventuelt tage dem med på en madpakke.

Ingredienser


1 dåse kikærter (alle slags farver kan bruges)

Olivenolie

Paprika

Salt

Fremgangsmåde


1

Tænd ovnen på 200 grader celsius. Tag en bageplade op og kom et stykke bagepapir på. Tag en tallerken og kom noget køkkenrulle på. Tøm nu din dåse med kikærter for vand og fordel dem ud på køkkerullen, så de bliver tørre.

2

Tag de tørrede kikærter og kom dem over i en skål. Tilføj olivenolie, paprika og salt til skålen. Brug en ske til at fordele krydderierne, så alle kikærterne har fået lidt. Hæld dem ud på bagepapiret og kom dem i ovnen.

3

Kom bagepladen i ovnen og giv dem ca. 20 - 30 minutter. Nu skal de gerne være sprøde. Du kan bruge dem som snack med det samme eller lad dem køle af og gemme dem i en lufttæt boks. Velbekomme!

Tips og Tricks


Du behøver ikke kun bruge paprika. Du kan bruge mange forskellige krydderier. Du kan eksempelvis bruge karry eller andre eksotiske krydderier, hvor du godt kan lide smagen. Prøv dig frem og find din yndlingskombination af krydderier.

Tags