Hjemmelavede müslibarer med havregryn og mandler


Snack

Nanna Buch Pedersen

Hjemmelavede muslibarer med havregryn og mandler

Der er ikke noget værre end, når snacksulten melder sig og man ikke har nogen form for snacks i hjemmet. Modsat findes der ikke noget bedre end når man har hjemmelavet, lækre snaks i hjemmet. Disse müslibarer er en af mine favorit snacks, da de smager himmelsk og er nemme at lave.

Ingredienser


5 dl havregryn

1 dl hørfrø

2 dl solsikkekerner

2 dl hakkede mandler

1 dl kokosmel eller kokosflager

1 dl honning

1 dl kokos olie

400 g juicy dadler

Lidt salt

Fremgangsmåde


1

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kom hørfrø, hakkede mandler, solsikkekerner, kokosmel og havregryn på en bageplade og bag det i ca. 15 min. i ovnen. Rør godt rundt undervejs, så blandingen ikke bliver brændt.

2

Afkøl det hele i 5-10 min og kom det derefter over i en skål. Smelt honning og kokosolie i mikrobølgeovnen og kom det også over i skålen til blandingen.

3

Tag stenene ud af dadler og kom dadlerne over i skålen. Til sidst tilsætter du salt til skålen og rører godt rundt til du får en samlet masse.

4

Derefter finder du et fad og beklæder den med bagepapir. Pres nu massen ned i fadet i den tykkelse og størrelse du ønsker. Kom fadet i køleskabet i et par timer og derefter tages det ud og skæres i stykker på et skærebræt.

Tips og Tricks


Tip 1: du kan evt. blende dadlerne med lidt vand inden du kommer dem over i skålen til blandingen, hvis du er mere til en ensartet masse. Tip 2: müslibarerne kan holde sig i op til 7 dage på køl.

Hjemmelavede muslibarer - OpskriftHjemmelavede muslibarer - Mandler

Tags