Fettuccine Alfredo med svampe


Hovedret

Kristoffer Andreasen

Loading...

Dette er endnu en af de gode italienske klassikere. Det er en god vegetaropskrift, da du kan bruge flere forskellige grøntsager eller blot holde fast i den simple udgave. Under alle omstændigheder er det en nem og lækker aftensmad, der ikke tager mere end 15 - 20 minutter at lave.

Ingredienser


500 gram fettuccine pasta

4 spsk smør

2 fed hvidløg

250 ml fløde

100 gram parmesan

1/4 tsk salt

1/4 tsk peber

Persille til toppen

Fremgangsmåde


1

Start med at tage en gryde op og fyld den med vand. Kom lidt salt ved og bring vandet i kog. Tilføj herefter fettuccine og kog efter anvisningerne.

2

Mens pastaen koger kan du tage en dyb pande/gryde op og tænde for medium varme. Kom smør på panden og lad det smelte. Tilføj så svampe og lad dem stege i ca. 5 minutter. Herefter kan du tilføje hvidløg og stege et par minutter mere.

3

Riv din parmesan og tilføj den sammen med fløde til panden. Gem en smule parmesan til toppen. Lad blandingen varme i ca. 5 minutter indtil osten er smeltet. Nu kan du komme pastaen over i panden og blande det hele sammen. Server med hakket persille på toppen.

Tips og Tricks


Du kan i stort omfang selv vælge om du vil tilføje andre grøntsager til retten. Mange tilføjer både ærter og rød peber for at skabe mere fylde. Hvis du gerne vil have en meget simpel version kan du fjerne svampene helt, så det er bare er den lækre cremede pasta.

Tags