Fennikelsalat


Salat

Sofie Engkjær

Super lækker fennikelsalat som også er nem at lave.

Mangler du en frisk salat som tilbehør til et hovedmåltid? Så er denne salat med fennikel, spidskål og ristede mandler et godt bud på et frisk indspark. Den sødlige og let krydrede smag fra fenniklen står i kontrast til den syrlige citrondressing og de fede mandler.

Ingredienser


1/2 spidskål

1/2 fennikel

1/2 agurk

1/2 æble

20 g ristede mandler

1/2 friskpresset citron

2 tsk olivenolie

1 tsk honning

Salt og peber

Fremgangsmåde


1

Skyl spidskål og hak det i fine strimler. Skær dernæst fennikel i skiver og æble i små tern

2

Rør citron, olivenolie, honning sammen til dressingen og vendt den sammen med spidskål, æble og fennikel. Smag dressingen til med salt og peber.

3

Top salaten med ristede mandler og tilføj eventuelt fetaost og granatæblekerner.

Tips og Tricks


Har du lyst til at spise salaten som en måltidssalat? Så tilføj ristede kikærter, ruccola, fetaost og granatæblekerner og server salaten med et godt stykke brød til.

Fennikelsalaten bliver serveret med æbler og mandlerEn lækker fennikel salat er klar til at blive spist.

Tags