Quesadillas – mexicansk når det er bedst


Hovedret

Nanna Buch Pedersen

Sprøde og lækre vegetariske quesadilas

For nylig fik jeg øjnene op for denne lækre mexicanske ret. Det mexicanske køkken er mit ynglings køkken og denne ret mindede mig på hvorfor. Quesadillas er sprøde udenpå, snaskede indeni og stærke (alt efter hvor meget chili du tilsætter). Lige som tortillas kan du tilsætte dit ynglings fyld, men her kan du se min vegetariske version.

Ingredienser


2 tortillas

2 spsk salsa

Majs (ca. 1 håndfuld)

Kidney bønner (ca. 2 håndfulde)

100 g mozzarellaost eller cheddar

1 håndfyld frisk spinat

Olie til stegning

Fremgangsmåde


1

Start med at tag en pande på komfuret på middelvarme. Put nu olie på panden.

2

Når panden er varm med at tag den ene pandekage og smør den med salsa put den på panden med salsaen op ad. Derefter tilsætter du dit ønskede fyld. Jeg puttede spinat, majs og kidneybønner i.

3

Til sidst putter du endnu en tortillas ovenpå og vender quesadillaen (brug evt. en tallerken)

4

Quesadillaen tages derefter af panden og skæres i skriver på et skærebræt.

Tips og Tricks


Serveringsforslag - Creme fraiche - Guacamole - Gnavegrønt fx. gulerødder, agurk og peberfrugt Tip 1: Brug en tallerken til at vende pandekagen således fyldet ikke ryger ud.

De bedste quesadilas du har smagtopskrift til quesedilas

Tags