Toast med figen, ricotta og brombær


Forret

Kristoffer Andreasen

Toast med ricotta, figen og brombær

Du kan aldrig gå galt i byen med et lækkert stykke toast. I denne opskrift får du en perfekt frokost med den gode smag fra figen og brombær. Specielt i efteråret er den god, da brombær er i sæson i Danmark. Du kan altså selv samle brombær til din mad de fleste steder i landet. Brug et godt stykke brød, som du har ristet.

Ingredienser


2 stykker ristet brød

50 gram ricotta

2 friske figner

100 gram brombær

Fremgangsmåde


1

Start med at riste dit brød. Du kan gøre det på en brødrister, en pande eller i ovnen. Det letteste er selvfølgelig på brødristeren, da det kun tager nogle få minutter.

2

Skær nu din figen i skiver, så de er klar til brødet. Smør dit ristede brød med ricotta og fordel figen på brødet. Slut af med at fordele brombær over brødet. Server mens dit brød stadig er dejlig varmt og sprødt. Velbekomme!

Tips og Tricks


Du kan både bruge retten til en let frokost eller en forret for dine gæster. Du kan sagtens bruge andre bær, hvis du ikke har brombær. Både blåbær og hindbær passer også rigtig fint. Du kan sagtens bage dit eget surdejsbrød til retten. Det tager dog selvfølgelig lidt mere arbejde.

Opskrift - Toast med ricotta, figen og brombærVegetar opskrift - toast med ricotta, figen og brombær

Tags