Er Bounty også din yndlingschokoladebar? Så får du her en nem opskrift på bountykugler med kun fire ingredienser: kokosmælk, kokosmel, vaniljesukker og chokolade. Server kuglerne som dessert med god vaniljeis eller nyd dem som en sød og lidt sundere snack.
Ingredienser
100 g. kokosmel
1 dåse kokosmælk
3 tsk. vaniljesukker
100 g. mørk chokolade
Flagesalt
Fremgangsmåde
Opbevar kokosmælken på køl i et par timer, så den fede del skiller sig fra kokosvandet. Vend den fede del sammen med kokosmelet, og rør vaniljesukker i.
Tril små kugler af massen, og stil dem på køl i mindst 1 time.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp forsigtigt kuglerne heri. Drys med flagesalt, og opbevar dem på køl.
Tips og Tricks
Vil du have kuglerne lidt sødere, kan du tilsætte lidt honning til blandingen af kokosmælk og kokosmel. Du kan også vælge lys chokolade, hvis du foretrækker en lys Bounty. Husk, at kuglerne skal være helt kolde, inden du dypper dem i chokoladen, ellers falder de fra hinanden.







