Små bananpandekager med kakao


Morgenmad

Sofie Engkjær
Bananpandekager med kakao

Små søde bananpandekager med kakao er en sød og sund morgenmad, et mellemmåltid eller dessert, som laves med få ingredienser. Det eneste du skal gøre er at skære bananer i skiver, blende få ingredienser til en dej og dyppe de små bananskiver i dejen, inden de steges.

Ingredienser


2 bananer

2,5 dl. havregryn

1 dl. havredrik el. mælk

1 æg

1 spsk. kokossukker

1 spsk. bagekakao

1 tsk. bagepulver

Et nip salt

Fremgangsmåde


1

Skær bananerne i skiver med en tykkelse på ca. 1 centimeter. Kom havregryn, havredrik, æg, bagekakao, kokossukker, bagepulver og salt i en skål og blend med en stavblender til du får en ensartet dej.

2

Tilsæt 1 tsk. smør eller kokosolie på en middelvarm pande og dyp dernæst bananskiverne i pandekagedejen, inden de steges et par minutter på hver side, til de er gyldne og færdigbagte.

Tips og Tricks


Prøv eventuelt at eksperimentere med at dyppe andet frugt i dejen såsom friske jordbær og gør pandekagebagningen til en hyggelig aktivitet. Pandekagerne kan serveres til morgenmad med nøddesmør, frisk frugt og ahornsirup eller til dessert med friske bær og vaniljeis.


Chokoladepandekager med banan

Tags