Skyrboller med chokolade


Opskrift billede

Der findes mange opskrifter på proteinboller på de sociale medier – de kan laves med både hytteost, græsk yoghurt og skyr. Her har jeg lavet en version med vaniljeskyr, som tilfører både sødme og protein. Og som prikken over i’et: chokoladestykker – mums!

Ingredienser


250 g. vaniljeskyr

200 g. hvedemel

1 spsk. smeltet smør

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

Et nip flagesalt

40 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde


1

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Hak chokolade groft.

2

Rør alle ingredienser sammen til en dej.

3

Form fire boller af dejen og bag dem i midten af ovnen i ca. 20 minutter, til bollerne er gyldne og gennembagte.

Tips og Tricks


Disse boller er supernemme at lave, og du har måske allerede ingredienserne derhjemme. Du kan undlade chokoladen, hvis du foretrækker det, eller bruge almindelig skyr i stedet for vaniljeskyr. I så fald kan du tilsætte lidt flydende honning eller sirup for ekstra sødme. Nyd dem gerne lune direkte fra ovnen!



Opskrift billede 2
Opskrift billede 3

Tags


Relaterede Opskrifter