&w=3840&q=75)
Der findes mange opskrifter på proteinboller på de sociale medier – de kan laves med både hytteost, græsk yoghurt og skyr. Her har jeg lavet en version med vaniljeskyr, som tilfører både sødme og protein. Og som prikken over i’et: chokoladestykker – mums!
Ingredienser
250 g. vaniljeskyr
200 g. hvedemel
1 spsk. smeltet smør
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
Et nip flagesalt
40 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Hak chokolade groft.
Rør alle ingredienser sammen til en dej.
Form fire boller af dejen og bag dem i midten af ovnen i ca. 20 minutter, til bollerne er gyldne og gennembagte.
Tips og Tricks
Disse boller er supernemme at lave, og du har måske allerede ingredienserne derhjemme. Du kan undlade chokoladen, hvis du foretrækker det, eller bruge almindelig skyr i stedet for vaniljeskyr. I så fald kan du tilsætte lidt flydende honning eller sirup for ekstra sødme. Nyd dem gerne lune direkte fra ovnen!
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)