Rösti med squash og hytteost


nemt

Sofie Engkjær

Super appetiserende rösti med squash og hytteost er klar til at blive spist

Rösti er egentlig en kartoffelret, der spises til morgenmad - men denne rösti opskrift fungerer særligt godt som tilbehør til aftensmaden. Jeg har tilføjet squash og spinat for at optimere næringsindholdet i de små kartoffelfrikadeller, og så er hytteosten og løget prikken over i'et i disse dejlige rösti.

Ingredienser


1 squash

1 bagekartoffel

1/2 løg

50 g spinat

100 g hytteost

4 æg

50 g fuldkornsspeltmel

Salt og peber

Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde


1

Riv kartoflen og squashen groft og vrid den overskydende væde fra med et rent viskestykke.

2

Hak dernæst løget og spinaten, og bland det sammen med den groftrevet kartoffel, squash, 4 sammenpiskede æg, hytteost, fuldkornsspeltmel, salt og friskkværnet peber.

3

Put olie på en middelvarm pande og kom dejen i skefulde på panden og tryk dem flade, så det ligner rösti. Steg dem cirka 3 minutter på hver side til de er gyldne.

Tips og Tricks


Brug opskriften som en grundopskrift på rösti og skift squashen ud med gulerødder eller knoldselleri og skift hytteosten ud med feta eller parmesan. Du kan variere de små rösti alt efter, hvad du har i køleskabet, så det er perfekt tilbehør, når det er tid til at tømme køleskabet.

Super lækker rosti som er lavet med vegetar.dk opskriftVegetarisk rösti med squash og hytteost

Tags