&w=3840&q=75)
Har du smagt rå gulerodskage? Det er en genial opskrift, når du vil have en lækker kage klar på et øjeblik - perfekt til uventede gæster. Kagen skal nemlig ikke bages, men serveres med det samme. I denne version er makronerne skiftet ud med havrekiks, og Daim er erstattet med karamelchokolade. Flødeskummet er vendt med vaniljeskyr - haps, det er lækkert!
Ingredienser
4 havrekiks
2 gulerødder
50 g. karamelchokolde el. Daim
1 1/2 dl. piskefløde
1 1/2 dl. vaniljeskyr
Fremgangsmåde
Riv gulerødderne, og pisk fløden til en fast skum. Vend vaniljeskyr i flødeskummet.
Hak chokoladen groft.
Fordel halvdelen af de knuste havrekiks og et drys chokolade i to glas. Kom flødeskum med skyr over, og læg et lag revet gulerod ovenpå. Gentag lagene, og server straks.
Tips og Tricks
Har du makroner eller digestivekiks liggende, kan de sagtens bruges i stedet for havrekiks. Du kan også drysse kagen med ristede valnødder – bare den bliver serveret straks. Brug gerne den chokolade, du har, men jeg kan klart anbefale en lys karamelchokolade.
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)