&w=3840&q=75)
Pandekager findes i mange former og størrelser – her får den amerikanske klassiker et proteinboost fra græsk yoghurt og æg, og smagen afrundes med citron, kardemomme og vanilje. De er nemme at lave og smager ekstra godt serveret med græsk yoghurt, ahornsirup og friske blåbær. Måske en idé til weekendens morgenmad?
Ingredienser
200 g. græsk yoghurt
2 æg
3 spsk. mælk
1/2 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. honning
1/2 citron, skallen heraf
Et nip salt
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Pisk græsk yoghurt, æg, hvedemel, mælk, bagepulver, vaniljesukker, honning, revet citronskal og salt sammen til en jævn dej uden klumper.
Smelt smør på en middelvarm pande, og steg 6 pandekager gyldne på begge sider.
Tips og Tricks
Jeg har brugt græsk yoghurt med 2 % fedt, men du kan sagtens vælge en version med 10 %, hvis du foretrækker en mere cremet konsistens. Har du blå birkes, kan du røre en skefuld i dejen for ekstra bid. Opbevar pandekagerne på køl, og nyd dem med eller uden toppings. Lav gerne en stor portion – så er der lækker morgenmad til flere dage.
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)