&w=3840&q=75)
Chokolademousse er en klassiker i det søde køkken. Hvis du ønsker at optimere denne velkendte dessert og gøre den en smule mere mættende og velegnet til hverdagen, kan du prøve at lave den med hytteost. Jeg lover dig, at du ikke vil kunne smage hytteosten – moussen smager sødt og skønt af kakao.
Ingredienser
200 g. hytteost 4%
2 tsk. kakao
2 spsk. ahornsirup
Fremgangsmåde
Kom ingredienserne i en foodprocessor og blend til en cremet mousse. Smag chokolademoussen til og opbevar den på køl til servering.
Tips og Tricks
Server gerne moussen med friske hindbær og hakket mørk chokolade. Lav en større portion, hvis du skal servere for flere, eller hvis du ønsker at have dessert til flere dage. Har du ikke en foodprocessor, kan du bruge en blender eller en stavblender – det vigtigste er, at moussen er helt uden klumper.
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)