One pot pasta kan variereres på adskillige måder og er den perfekte redning når du skal lave nem hverdagsmad. I denne vegetar one pot har jeg tilsat svampene, tomater og osten - altsammen er med til at give retten en masse smag. Så hvis du leder efter en nem opskrift, som samtidig skal være smagsfuld så er denne et sikkert hit!
Ingredienser
200 gram pasta
1 dåse hakkede tomater
150 g frisk spinat
1 spiseskefuld honning
150 g svampe
1 håndfuld frisk basilikum eller 1 spsk tørret basilikum
1 fed hvidløg
1 løg
2 spiseskefuld citronsaft
2 spsk olie
0,5 l grøntsagsbouillon
50-100 g parmesanost
Salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at olie i gryden og løg og hvidløg indtil de er gyldenbrune. Herefter tilsættes svampene. Når svampene er gyldenbrune tilsættes resten af ingredienserne.
Retten skal nu simre i 10-15 indtil pastaerne er al dente. Rør evt. rundt undervejs for at sikre at det ikke brænder fast i bunden.
Server evt. med ekstra ost eller spinat på toppen.
Tips og Tricks
Tip 1: Har du en rest rodfrugt, squash eller lign. til at ligge kan du rive det på et råkost jern og tilsætte. Tip 2: Hvis du har frisk basilikum eller oregano til at stå så brug gerne det.