Mango puré


Morgenmad

Sofie Engkjær
Mangokompot

Mango puré lavet med bare tre ingredienser er den lækreste morgenmadstopping, som er simpel, billig og hurtig at lave. Mango puré er en en sød og frisk frugtkompot, som kan bruges som topping på græsk yoghurt, kefir, overnight oats eller chiagrød. Du bestemmer helt selv! Mango puré smager særligt godt som topping sammen med banan og ristede kokosflager.

Ingredienser


250 g. frossen mango

2 spsk. rørsukker

2 spsk. vand

Fremgangsmåde


1

Bring alle ingredienser i kog og lad blandingen simre ved lav varme i ca. 10 minutter. Tag gryden af varmen og blend til en ensartet puré. Opbevar mango puréen på køl i en lufttæt beholder.

Tips og Tricks


Smag mango puréen til og tilsæt eventuelt mere sukker, et nip vaniljepulver/vaniljesukker eller revet citronskal alt efter humør og anledning. Spis puréen på din morgenmad eller server den med vaniljeis og hakket mørk chokolade som en simpel dessert.


Mango puréMango puré på kefir

Tags