Lynhurtig chokoladekage


chokoladekage på bagepapir

Det her er chokoladekagen, når du får spontane gæstebesøg og har få ingredienser i dit køkken. Den er velegnet til veganere og godkendt af chokoladekageelskere. Det meste jeg laver er på slum og du hjertelig velkommen til at lege lidt med ingredienslisten.

Ingredienser


200g hvedemel

200g sukker

2 tsk bagepulver

2 tsk vaniljepulver

5-6 spsk kakaopulver

En knivspids fint salt

3dl varmt vand (gerne kogende)

0,5dl solsikkeolie (eller anden olie)

Der kan evt. tilsættes grofthakket chokolade.

Fremgangsmåde


1

Bland først alle de tørre ingredienser sammen, hæld derefter vand og olie i mel-blandingen. Rør godt rundt (evt. med brug af en røremaskine) og vend derefter chokoladestykkerne i dejen.

2

Beklæd din form med bagepapir. Jeg brugte selv en lille rugbrødsform af 25x10cm. Bag kagen i 25-30 min. ved 200 grader og lad den køle af på køkkenbordet.

3

Nyd kagen til kaffen, teen eller bare for sig selv. Velbekomme!

Tips og Tricks


Lav din yndlingsglasur/frosting og pynt din kage efter egen fri fantasi!


chokoladekage i caroline's håndchokoladekage på formen

Tags