Endnu en version af køleskabsgrød - den ideelle sommer- og hverdagsmorgenmad, fordi den er kold og kræver ingen tid om morgenen. Her er den lavet med kakaokokosmælk, vaniljeskyr og chiafrø. Grøden kan serveres som den er, med banan, nøddesmør eller andre favoritter.
Ingredienser
1 dl. grovvalsede havregryn
1 1/2 dl. kokosmælk fra karton (ikke den fede fra dåse)
2 spsk. vaniljeskyr
1 spsk. chiafrø
1 spsk. rå kakaopulver
Evt. ahornsirup
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienser godt sammen til en grød i en lufttæt beholder, og opbevar den i køleskabet natten over. Tilsæt eventuelt lidt ekstra kokosmælk og smag til med sirup. Servér med dine yndlingstoppings.
Tips og Tricks
Du kan bruge almindelig skyr eller græsk yoghurt og eventuelt tilsætte lidt vaniljesukker til grøden. Det er vigtigt at bruge kokosmælk fra karton - altså en kokosdrik. Jeg har brugt en barista-version. Hvis du kun har kokosmælk på dåse, kan du prøve at blande den op med lidt vand.







