Køleskabsgrød med citron og mascarpone


Morgenmad

Sofie Engkjær
Køleskabsgrød med lemoncurd

Start dagen med et friskt og sommerligt morgenmåltid i form af køleskabsgrød med citron og mascarpone. Top grøden med lemoncurd, som er sødt, syrligt og komplimenterer grødens vanilje og mascarpone.

Ingredienser


1 dl. finvalsede havregryn

1,5 dl. mælk

1 spsk. mascarpone

1 tsk. chiafrø

1 tsk. vaniljepasta

1 dadel, hakket og uden sten

1/2 økologisk citron, skallen heraf

Et nip salt

Fremgangsmåde


1

Rør alle ingredienser sammen i en lufttæt beholder og opbevar grøden på køl natten over. Top med lemoncurd, mandelsmør og revet citron.

Tips og Tricks


Hvis du ikke er til mascarpone i din morgenmad, kan det snildt erstattes med en tilsvarende mængde græsk yoghurt, eftersom det tilføjer grøden den samme cremethed. Tilsæt også gerne mandelsplitter til grøden for lidt bid.


Køleskabsgrød med citron og mascarpone

Tags