Kikærtekugler med kakao


Opskrift billede

Disse små kikærtekugler smager som chokoladekagedej og indeholder protein fra både kikærter og peanutbutter. Nøj, hvor er det lækkert! Kom alle ingredienser i en foodprocessor, tril små kugler – og haps, så har du en sød og mættende eftermiddagssnack.

Ingredienser


40 g. havregryn

150 g. kikærter (kogte/fra dåse)

45 g. peanutbutter

60 g. friske dadler

1 spsk. honning

2 spsk. kakao

1 tsk. vaniljesukker

Et nip flagesalt

Fremgangsmåde


1

Blend havregryn til havremel i en foodprocessor.

2

Skyl kikærterne, og kom dem i foodprocessoren sammen med de øvrige ingredienser. Blend til en ensartet dej, og tril små kugler. Opbevar dem på køl.

Tips og Tricks


Hvis du vil gøre dem ekstra lækre og luksuriøse, kan du vende kuglerne i smeltet mørk chokolade og drysse et nip salt over. Du kan også hakke mørk chokolade i mindre stykker og vende det direkte i dejen. Frys kuglerne eller opbevar dem på køl.



Opskrift billede 2
Opskrift billede 3

Tags


Relaterede Opskrifter