&w=3840&q=75)
Disse små kikærtekugler smager som chokoladekagedej og indeholder protein fra både kikærter og peanutbutter. Nøj, hvor er det lækkert! Kom alle ingredienser i en foodprocessor, tril små kugler – og haps, så har du en sød og mættende eftermiddagssnack.
Ingredienser
40 g. havregryn
150 g. kikærter (kogte/fra dåse)
45 g. peanutbutter
60 g. friske dadler
1 spsk. honning
2 spsk. kakao
1 tsk. vaniljesukker
Et nip flagesalt
Fremgangsmåde
Blend havregryn til havremel i en foodprocessor.
Skyl kikærterne, og kom dem i foodprocessoren sammen med de øvrige ingredienser. Blend til en ensartet dej, og tril små kugler. Opbevar dem på køl.
Tips og Tricks
Hvis du vil gøre dem ekstra lækre og luksuriøse, kan du vende kuglerne i smeltet mørk chokolade og drysse et nip salt over. Du kan også hakke mørk chokolade i mindre stykker og vende det direkte i dejen. Frys kuglerne eller opbevar dem på køl.
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)