Kartoffelvafler


Hovedret

Nanna Buch Pedersen

Kartoffelvafler - Vegetar

Jeg elsker vafler - også til aftensmad. Jeg har eksperimenteret en del i køkkenet med forskellige typer vafler. Disse kartoffelvafler med avokado og granatæble er virkelig lækre og ikke mindst billige at lave. Så hvis du har et vaffeljern, så synes jeg virkelig, at du skal prøve denne opskrift.

Ingredienser


330 gram groftrevet kartofler

2 mellemstore gulerødder

2 æg

1 løg

5-6 spsk hvedemel

Salt og peber

1 avokado

Kernerne fra 1/2 granatæble

Evt spinat

2 dl soyabønner

Fremgangsmåde


1

Hak løget fint og riv gulerødderne og kartofler groft på et rivejern. Bland derefter alle ingredienserne til vaflerne sammen.

2

Tænd vaffeljernet og put med olie på. Når vaffeljernet er varm puttes dejen i vaffeljernet.

3

Når vaflerne er færdige anrettes de med tilbehøret.

Tips og Tricks


I denne opskrift har jeg valgt at bruge kartofler og ulerødder, men i princippet kan du bruge mange forskellige former for rodfrugter såsom rødbeder, pastinak mm.

Kartoffelvafler - OpskriftKartoffelvafler - Granatæble

Tags