Vidunderlig sommersalat med hvedekerne og avocado!


Salat

SoenderjydenPaaSU

hvedekerner salat
Loading...

Elsker du ikke også bare smagen af sommer og friskhed, den vidunderlige følelse af at spise noget som ikke alene smager fantastisk, men som rent faktisk også er godt for dig? Så er denne salat virkelig vejen frem! Jeg bruger den ofte, når jeg skal mealpreppe til de travle dage eller når jeg gerne vil have noget frokost med til universitetet. Og fik jeg nævnt at denne salat kan spise af selv de mest kræsne?

Ingredienser


300g hvedekerne

6 dl vand

1 tsk. salt eller 1 grønsagsbouillonsterning

4 håndfuld spinat eller feldsalat

1 lille håndfuld frisk mynte eller frisk basilikum

3 spsk. grøn eller rød pesto

1 hel avocado

200g edamame-bønner eller kogte kikærter

Fremgangsmåde


1

Kog 300 gram hvedekerner som anvist på pakken. Efter 20 min så kan du hæld vandet fra og lad dem køle af.

2

Skyl og rens spinaten og mynten i en si, dup evt. det overskydende vand af med køkkenrulle

3

Tø 200 gram edemame-bønner op i en skål med koldt med vand og hæld derefter vandet fra

4

Skær 1 avocado i skiver eller tern

5

Når hvedekernerne er kølet af, vendes de i en skål med 3 spsk. pesto.

Tips og Tricks


Du kan med fordel have de hvedekerner for sig selv og opbevarer i køleskabet i op mod fire dage, hvor du selv blander salat og tilbehør over, som du bedst kan lide.

Tags