&w=3840&q=75)
Dubai-chokolade er overalt – chokolade fyldt med pistaciesmør, pistaciecreme og kadaif. Hvis du har svært ved at få fat på den populære chokolade, eller hvis du bare har lyst til at prøve en ny sød sag, kan du lave Dubai-chokolade-dadler: dadler fyldt med pistaciecreme, dyppet i chokolade og drysset med hakkede pistacienødder og flagesalt.
Ingredienser
10 stk. dadler (friske eller medjool dadler)
10 tsk. pistaciecreme
50 g. mørk chokolade 72%
50 g. pistacienødder
Flagesalt
Fremgangsmåde
Rist pistacienødderne kort på en tør pande ved middelvarme, og stil dem til side.
Fjern stenene fra dadlerne, og fyld hver dadel med en teskefuld pistaciecreme.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp hver dadel i den smeltede chokolade.
Hak pistacienødderne groft.
Placer dadlerne på en tallerken med bagepapir, og drys de hakkede pistacienødder og flagesalt over. Opbevar dem på køl.
Tips og Tricks
Jeg har brugt friske dadler fra en papæske, men hvis du kan finde Medjool-dadler, er det endnu bedre. De har en mere sej konsistens og minder mere om karamel. Hvis du kan skaffe kadaif, kan du enten fylde dadlerne med det sammen med pistaciecremen eller drysse lidt over chokoladen for ekstra sprødhed.
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)