Dip med yoghurt og mynte


Dip

Kristoffer Andreasen

Dip med yoghurt og mynte

Der er mange vegetariske retter, som bliver endnu bedre med en god dip. Du kan sagtens bruge den til både grøntsagsstænger eller andre snacks. Alternativt er den rigtig god i wraps sammen med falafel eller andre kombinationer. Husk at lade den stå lidt i køleskabet før du bruger den. Så bliver smagene endnu mere koncentreret og gode.

Ingredienser


300 ml græsk yoghurt

2 håndfulde mynteblade

Saft fra 1/2 lime

1 fed hvidløg

1 tsk salt

1/2 tsk peber

Fremgangsmåde


1

Start med at komme din yoghurt over i en blender. Alternativt kan du undgå at blende, hvis du ikke har en. Tag bladene af din friske mynte og kom dem ned i blenderen. Tilføj salt og limejuice.

2

Nu kan du starte din blender. Blend i omkring et halvt minut indtil mynte og hvidløg er blevet blendet. Kom din dip i køleskabet og lad den stå i ca. 1 time inden servering. Så kommer smagen mere frem. Du kan dog sagtens servere den før, hvis du ikke har tiden. Velbekomme!

Tips og Tricks


Generelt kan du bruge mange forskellige urter til at lave dressing. Prøv eventuelt at skifte mynte ud med nogle af de andre friske urter fra din urtehave. En god mulighed er at bruge basilikum.

Vegetar - yoghurt og mynte dipOpskrift - Mynte dip

Tags