&w=3840&q=75)
Dadelkugler, dadebarer og dadelkonfekt helt generelt er en evig favorit, der fungerer året rundt som en sød og sundere snack. Her får du en opskrift på dadelbarer med dadler, havregryn, mandler, mandelsmør og chokolade. Haps siger jeg bare!
Ingredienser
100 g. dadler (vejet med sten)
50 g. mandler
50 g. mandelsmør
25 g. havregryn
30 g. lys chokolade
Flagesalt
Fremgangsmåde
Rist mandlerne let på en tør pande.
Fjern stenene fra dadlerne, og blend dem i en foodprocessor sammen med de ristede mandler, mandelsmør og havregryn.
Pres dadelmassen ned i en lille brødform. Smelt chokoladen, og hæld den over dadelmassen. Drys med flagesalt, og opbevar dadelbarerne på køl. Skær dem derefter ud i enkelte barer.
Tips og Tricks
Du kan erstatte mandler med peanuts og mandelsmør med peanutbutter, hvis du foretrækker det eller allerede har ingredienserne derhjemme. I så fald kan du springe ristningen af nødderne over og eventuelt bruge mindre flagesalt, hvis peanutbutteren allerede indeholder salt. Opskriften giver en mindre portion - så lav gerne dobbelt!
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)