&w=3840&q=75)
Findes der noget bedre end duften og smagen af nybagte cookies? Sprøde udenpå og bløde indeni – præcis som cookies skal være. Her får du en nem opskrift på cookies med peanutbutter, chokolade og havregryn. De er utroligt nemme at bage og kan laves med ingredienser, du sandsynligvis allerede har i køkkenskabet.
Ingredienser
100 g. peanutbutter
75 g. grovvalsede havregryn
40 g. rørsukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
Et nip flagesalt
1 æg
50 g. chokoladeknapper
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Rør alle ingredienser godt sammen i en skål og vend chokoladen i .
Form dejen til 5 cookies. Bag dem i ca. 12 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Tips og Tricks
Jeg har tilsat lyse chokoladeknapper, men du kan også bruge rosiner eller hakkede nødder – det smager også skønt! Du kan endda tilsætte alle tre, eller erstatte den lyse chokolade med mørk, hvis du foretrækker det. Har du tid, kan du med fordel lade cookiedejen hvile i køleskabet i 30 minutter, før du former og bager dem.
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)