Brownie-kugler


Dessert

Opskrift billede

Jeg har set flere opskrifter på dadelkugler med brownielignende smag. Her kommer endnu en udgave - denne gang med peanutbutter, kakao og havregryn. Dyp dem i mørk chokolade, og du har den lækreste, søde snack! Server dem som et alternativ til kage, eller tag dem med i madpakken.

Ingredienser


3 spsk. havregryn

200 g. friske dadler

3 spsk. kakaopulver

3 spsk. ahornsirup

2 spsk. peanutbutter

Flagesalt

100 g. mørk chokolade 70%

Fremgangsmåde


1

Kom havregryn i en foodprocessor, og blend til fint havremel.

2

Fjern stenene fra dadlerne, og blend dem sammen med havremel, kakaopulver, ahornsirup og peanutbutter. Smag til med flagesalt. Kom dejen på køl.

3

Smelt chokoladen over vandbad.

4

Tril 10 kugler af dejen, og vend dem i chokoladen. Opbevar på køl.

Tips og Tricks


Brug gerne en anden nøddesmør, såsom cashew- eller mandelsmør. Du kan naturligvis også undlade at dyppe dem i chokolade, selvom det gør dadelkuglerne ekstra lækre. Brug gerne lys chokolade, hvis det er mere dig.



Opskrift billede 2
Opskrift billede 3

Tags


Relaterede Opskrifter