Vegetar tacos med svampe og lime


Vegetar tacos med svampe og lime

Tacos er en fantastisk ret fra Mexico. En af grundene til populariteten er helt sikkert alle de forskellige muligheder man har med en taco. Du kan i stort omfang selv bestemme ingredienserne. I denne omgang er der brugt en lækker svampemix, som giver rigtig god smag. Desuden giver lime en rigtig frisk smag.

Ingredienser


250 gram svampe

1 pakke tacos (du kan lave dine egne)

1 rød peber

200 gram spidskål

1 stort løg/rødløg

2-3 fed hvidløg

1 håndfuld koriander (eller alternativt basilikum)

1 spsk rapsolie/olivenolie

1 tsk cayenne peber

1 tsk spidskommen

Salt og peber

Fremgangsmåde


1

Start med at tage en pande op og tænd for medium varme. Kom derefter lidt olie på og lad den blive varm. Snit dine svampe, løg og hvidløg i mindre stykker og kom dem på panden. Tilføj cayenne og spidskommen mens du rører rundt. Tilføj desuden lidt salt og peber.

2

Mens svampeblandingen steger på panden kan du snitte spidskål og rød peber i mindre stykker. Begynd herefter at varme dine tacos. Tacos af hvedemel bliver bedst varmet i ovnen, mens tacos af majsmel er bedst varmet på en pande. Lad dem blot få et par minutter indtil de har fået lidt farve.

3

Kom svampeblandingen på din taco og top af med spidskål, rød peber og koriander. Skær en lime over og kom limejuice ud over den. Server med det samme. Velbekomme!

Tips og Tricks


Du kan selv bestemme om du gerne vil udskifte nogle af grøntsagerne og komme andre på. Et godt tip er at finde en god chili sauce og komme den oven på, hvis du godt kan lide stærk mad. Ellers bør det være rigeligt med chili fra svampene.


Opskrift - vegetar tacos med svampeVegetar tacos med lime

Tags