&w=3840&q=75)
Det er ikke altid på panden du får det bedste resultat med dine svampe. Denne opskrift giver dig lækre sprøde østershatte, som kan bruges både på brød, i supper, som tilbehør og på mange andre måder. Du kan godt tilføje nogle andre krydderier, hvis du gerne vil have mere smag. Løgpulver er dog rigtig godt til at tilføre smag.
Ingredienser
200 gram østershatte
2 tsk hvidløgspulver / løgpulver
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at tænde din ovn på 180 grader varmluft. Tag nu dine østershatte og rens dem helt for skidt og jord. Hvis du har fundet dem i naturen kan der gemme sig en del jord i lamellerne. Kom svampene i en skål sammen med løgpulver, olivenolie, salt og peber. Vend det hele grundigt, så svampene bliver krydret.
Tag nu en bageplade med bagepapir og fordel svampene ud på bagepladen med lidt plads imellem hver.
Giv svampene 20 – 30 minutter i ovnen indtil de har en fin farve. Kig til dem ind i mellem, så du er sikker på de ikke får for meget. Lad dem køle en smule og brug dem herefter som du ønsker. Velbekomme!
Tips og Tricks
Prøv at anvende svampe af samme størrelse, da de så får en lignende konsistens.
Tags
Original opskrift
Besøg kilden til denne opskrift.
&w=828&q=75)

&w=828&q=75)
&w=828&q=75)
&w=828&q=75)