&w=3840&q=75)
Hvis du mangler en nem snack eller et lækkert indslag til et bord med kanapéer, så prøv disse butterdejssnegle med brie og solbærmarmelade. Med færdig butterdej, brie og marmelade bliver det ikke meget lettere! Server sneglene lune og pynt med friske krydderurter.
Ingredienser
1 rulle fersk butterdej
150 g. brie
100 g. solbærmarmelade
1 æg til pensling
Evt. frisk basilikum
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Rul butterdejen ud, og skær den i fire firkanter. Smør marmelade på hver firkant, og skær brien i tynde skiver. Fordel osten oven på marmeladen.
Rul dejen stramt sammen fra den lange side, skær hver rulle igennem på langs, og sno dem sammen til en snegl.
Pensl sneglene med sammenpisket æg, og bag dem midt i ovnen, indtil de er gyldne og gennembagte. Det tager ca. 15-20 minutter.
Tips og Tricks
Jeg bruger solbærmarmelade, men du kan også vælge figenmarmelade eller din egen favorit. Prøv også at servere dem med friske figner, balsamicoglaze og et drys pinjekerner i stedet for marmelade. Butterdejssneglene fungerer desuden perfekt som et lækkert indslag på et ostebord.
&w=3840&q=75)
&w=3840&q=75)