Super Green Meals


Livret
Wok

Ingrediens
Ris

Favoritkøkken
Asiatisk

Kost
Plantebaseret
Super Green Meals

Personligtræner og familiemand

Hej, mit navn er Sune Storgaard Rytke. Jeg er gift og har et hold tvillingepiger i skolealderen. Til daglig arbejder jeg som selvstændig personlig træner og kostvejleder i og omkring Silkeborg og online. Jeg er meget beæret over at kunne få lov til at dele mine og min kones opskrifter her på vegetar.dk

næringsrig mad

Jeg har ikke altid holdt af at lave mad, men i takt med at min interesse for styrketræning voksede, så voksede interessen for at kunne lave velsmagende mad, som var næringsrig og sund til at supplere min passion inden for træning. Jeg spiser meget mad og vil helst, at det smager af noget, så jeg ikke bare spiser neutral smagende mad. Fokus på at få nok protein og kulhydrater er også stort for mig, og det vil afspejles i mange af mine opskrifter.

Min kost

For et år siden begyndte jeg at spise et par plantebaserede måltider om ugen, og fra marts 2020 er jeg gået over til at spise 100 % plantebaseret. Det var en udfordring i starten at finde frem til retter udelukkende baseret på planter, der kunne give mig den samme mængde energi til min træning, men det er nu lykkes mig at opnå en afbalanceret og næringsrig diæt med masser af protein og kulhydrater. Jeg håber meget, at mine opskrifter kan inspirere til, at flere folk får lyst til at spise plantebaseret og får øjnene op for de rige muligheder, der faktisk er for at få opfyldt sit behov for mængden og fordelingen af makronringstoffer. Go fornøjelse:)