Emi Suzuki


Livret
Soba nudler med Tempura

Ingrediens
Soba nudler

Favoritkøkken
Japansk

Kost
Vegetarisk
Emi Suzuki

Mors Køkken

Jeg elsker at lave mad, især plantebaseret mad. Jeg er inspireret af traditionel japansk mad på samme måde som min bedstemor lavede det. Jeg har arbejdet som Japansk vegetarisk og vegansk kok i Japan, Australien og København. I dag lever jeg af at undervise i traditionel japansk madlavning og forsøger så ofte som muligt at gøre det med et vegetarisk spin. Det meste af hvad jeg ved om livsstil, diæter og mad har jeg fra min mor og bedstemor.

Familie og lykke i Centrum

Jeg elsker skønheden i traditionelle japanske retter, både metoderne og det tankevækkende sind. Jeg forsøger at bringe kultur omkring madlavning tilbage til den måde folk plejede at lave mad på i Japan altså med families sundhed og lykke i centrum. Det er det, som jeg tror gør japansk mad virkelig smuk.

Tilbage til rødderne

Det er først efter jeg forlod Japan at jeg begyndte at indse hvor vigtig en del af mig det japanske køkken er. Nu sætter jeg mere pris på min egen kultur og forsøger jeg at lære, hvordan man tilbereder sund og nærende mad traditionel japansk mad. Madlavning kan være en afstressende aktivitet, hvis du lærer at gøre det ordentligt. Jeg glæder mig til at dele mine egne opskrifter og historier fra Japan med dig!

Lav mad samen med Emi

Jeg har privat madlavnings klasser hvor jeg underviser i at lave både tradionel japansk mad men også de dejligste japanske pandekager. Du kan også læs lidt mere om mig på min hjemmeside eller kontakte mig på instagram!